تاثیر عسل در درمان زخم دیابت
بر اساس پژوهشی که خانم جنیفر ادی در دانشکده پزشکی و سلامت عمومی “دانشگاه ویسکانسین” آمریکا انجام داده، عسل می تواند با معالجه زخم های دیابتی، مانع از قطع عضو در افراد گرفتار زخم دیابت شود.
این گزارش با اشاره به اینکه این پژوهش تاکنون با این روش موفق شده مانع از قطع پای حدود 12 بیمار شود، حاکی است: “عسل”، مانند اسید میکروب ها را می کشد و مانع افزایش مقاومت آنها در برابر آنتی بیوتیک ها می شود.
بر اساس این روش، باید پس از برداشتن بافت فاسد و آلوده به میکروب، لایه ضخیمی از عسل بر روی زخم نهاده شود.
این پژوهشگر آمریکایی افزود: پس از شکست دیگر راه های درمانی از این الگو استفاده شد و با توجه به اینکه در هر 30 ثانیه، یک عمل قطع عضو در جهان انجام می شود، باید این روش را جدی گرفت.
ادی اعلام کرد: هنگام استفاده از عسل نباید برای بیماران آنتی بیوتیک تجویز کرد، چرا که بر اساس نتایج این پژوهش، فقط پس از توقف استفاده از آنتی بیوتیک، بیماران بهبود یافته اند.
این پژوهشگر در پایان ابراز امیدواری کرد که حداکثر تا سال 2009 میلادی پژوهش خود را تکمیل و نتایج آن را عرضه خواهد کرد.
قوانین ارسال دیدگاه در سایت